skip to Main Content
De Meest Voorkomende Thermische Isolatiematerialen

De meest voorkomende thermische isolatiematerialen

Als u op zoek bent naar thermische isolatie voor uw woningrenovatie, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Hoewel sommige misschien een beetje duur en luxueus zijn, kunnen sommige betere resultaten bieden, zelfs tegen betaalbare prijzen, maar zien ze er niet zo goed uit voor je inrichting. Houd bij het installeren van warmte-isolatie bij u rekening met factoren zoals kosten per vierkante voet, veiligheid, impact op het milieu en de R-waarde per inch. Het moet ook geluidsisolerende eigenschappen hebben om die extra functie toe te voegen waarvan u kunt genieten. Hier zijn de soorten thermische materialen waaruit u kunt kiezen.Glasvezel
Glasvezel is een van de meest populaire isolatoren waaraan mensen tegenwoordig de voorkeur geven. Het is gemakkelijk in de zakken van mensen en ook effectief in het doen van zijn werk. Glasvezelplaten zijn gemaakt met meerdere glasstrengen die samengeweven zijn om te voorkomen dat de gebouwen thermische veranderingen ondergaan. De meeste werkplekken gebruiken tegenwoordig glasvezel voor isolatie. Speciale veiligheid moet worden gehandhaafd voor glasvezel omdat het na verloop van tijd weg kan worden gedragen en glasstof achterlaat dat schadelijk kan zijn voor ogen en longen. Vergeet niet om handschoenen en maskers te dragen voordat u met glasvezel werkt.

Cellulose
Cellulose is een milieuvriendelijke isolator die u kunt krijgen. Als u milieuvriendelijke thermische isolatie bij u thuis of op kantoor wilt installeren, heeft cellulose alle eigenschappen om de schade aan het milieu te minimaliseren. Het is gemaakt met gerecycled papier en een oplossing van boorzuur of ammoniumsulfaat. Het is ook zeer ontvlambaar omdat het geen zuurstofruimte heeft. Het is ook een goedkope isolatieoptie met een R-waarde van ongeveer 3,1 tot 3,7. Cellulose-installatie heeft mogelijk meer expertise nodig dan andere materialen, omdat deze veel papier bevat dat op de juiste manier moet worden verwerkt.

Minerale wol
Minerale wol is een combinatie van meerdere isolatiematerialen zoals glasvezel gemaakt van gerecycled glasmateriaal, steenwol gemaakt van rots basalt en slakkenwol gemaakt van staalslakken. Het heeft een R-waarde van 2,8 tot 3,5. Het wordt meestal gebruikt in de industrie die slakwol produceert. Het enige nadeel is dat de minerale wol ontvlambaarder is dan enig ander isolatiemateriaal. Het kan niet worden gebruikt in extreem warme gebieden, omdat meer hitte schade aan eigenschappen kan veroorzaken. Het kan echter worden gecombineerd met andere materialen om de ontvlambaarheid te verminderen en een betere isolatie te bieden.

Aerogel
Aerogel is een recent geïntroduceerde isolator die populair is bij mensen voor residentieel gebruik. Dit komt omdat het bezit is van het weerstaan ​​van de temperatuur tot 2000 graden Fahrenheit. Het kan lichtgewicht isolatie voor thuis- en kantoordoeleinden effectiever bieden dan andere opties. Gezien de voordelen is het ook een zeer betaalbare optie voor mensen die nu beschikbaar zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *